Een superhost vereist supercleaning

Wij zijn het hardst groeiende schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Veel mensen geven de voorkeur aan ons. Wij bieden schoonmaak van kwaliteit door prettige hardwerkende professionals, voor een betaalbare prijs! Het is zeer eenvoudig om een schoonmaak in te boeken via WhatsApp, onze planning werkt 7 dagen per week om u snel van dienst te zijn. Geniet gewoonweg van het gemak van deze nieuwe schoonmaakervaring bij u in de buurt.

We zijn Outclean begonnen, omdat we begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om schoon te maken, afval te ruimen, meubels af te nemen, vlekken weg te poetsen, en dan elke keer weer opnieuw….

Iederen wil dat hun plek huiselijk voelt, en…. toch zo efficient loopt als een hotel. Maar niet iedereen doet het. Wij doen het voor u.

Zoals de meeste geniale nieuwe ideeen, was Outclean geboren uit de wens voor zo’n bedrijf uit persoonlijke ervaring. Na de pijnlijke realiteit van de vele amateuristische schoonmaakbedrijven, hebben wij het eens totaal anders aangepakt. We hebben een heel online systeem ontwikkeld en een team van schoonmaakprofessionals geselecteerd en opgeleid.

Of je nu dagdroomt “in je hangmat op een tropisch eiland”, of keihard aan het werk bent op kantoor, of achter de kinderen aan rent, iedereen wil een prachtig schone plek, en wij willen dat iedereen goed geholpen is door Outclean. Eindelijk kan je vertrouwen op een professioneel schoonmaakbedrijf met een goed systeem. Vertel het door.

Veelgestelde vragen over ons

Wat doen jullie?

Outclean is een professionele schoonmaakservice voor verhuurders, hotels & particulieren. Wij hebben een team van geweldige schoonmakers klaarstaan om te gaan op het moment dat er een aanvraag binnenkomt.

Wat is jullie werkgebied?

In 2020 alleen nog Amsterdam

Hoe kan ik jullie bereiken?

Bij voorkeur via WhatsApp. Je kan ons echter ook gewoon bellen. Ons telefoonnummer is 020 – 808 62 35.

Wat zijn jullie werktijden?

Wij werken 7 dagen per week van 9:00 t/m 22:00. Via de login kun je sowieso dag&nacht alles aan ons doorgeven, van nieuwe cleanings tot reviews achteraf.

Wie maakt mijn huis schoon?

Ons team bestaat uit schoonmaakprofessionals uit de hospitality branche die allemaal streng geselecteerd zijn. Vooraf is hun achtergrond doorgelicht en zijn zij speciaal opgeleid voor Outclean. In de login vind je bij elke cleaning de naam en ID-scan van jouw cleaner(s). Omdat we onze cleaners rouleren over de enorme vraag naar onze service, is de cleaner van de vorige keer misschien niet beschikbaar voor de volgende keer bij jou. Ons systeem houd echter alle benodigde info perfect bij, wat sowieso meer zekerheid en vrijheid bied dan een persoonlijke relatie, en alle cleaners zullen exact dezelfde hotel- kwaliteit schoonmaak leveren bij elk bezoek.

Hoelang duurt een cleaning? En wat indien tussen twee gasten?

Afhankelijk van hoe vies het is, duurt het gemiddeld: 2,5 uur x 1 cleaner voor een studio 3 uur x 1 cleaner voor een 2-kamer woning 2.5 uur x 2 cleaners voor een 3-kamer woning 3 uur x 2 cleaners voor een 4-kamer woning 3.5 uur x 2 cleaners voor een 5-kamer woning

Wat kost een cleaning en wat doen jullie er precies voor? Zie onze prijzen

Hoe kan ik aangeven of een cleaning wel of niet goed gedaan is? Jij of je gasten kunnen via de login elke cleaning reviewen, en ons callcenter leest de reviews live en neemt direct actie. Mocht er iets niet in de haak zijn, dan is het zaak dit zo snel mogelijk bij ons te melden, zodat wij nog op tijd kunnen terugkomen om het te corrigeren.

Hoe weet ik of jullie goed werk doen in mijn huis?

Mocht er iets niet in de haak zijn dan willen wij allereerst direct terugkomen om het te corrigeren. Indien onze correctie onverhoopt toch te laat zou zijn dan is de betreffende cleaning gratis.

Welke schoonmaakmiddelen gebruiken jullie?

Wij gebruiken professionele schoonmaakmiddelen, en bij voorkeur zoveel mogelijk Eko.

Bestel direct uw schoonmaak!
Bel of WhatsApp ons: 020 – 808 62 35